Restauracja Arti
  • Poniedziałek
    21.10.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    VEGETABLES KADAI : WARZYWA Z PAPRYKĄ, IMBIREM, CEBULĄ W SOSIE CURRY /20 ZŁ 

    CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA KURCZAK W SOSIE KREMOWO- POMIDOROWYM 20 ZŁ 

    LAMB TIKKA BUTTER MASALA BARANINA W SOSIE KREMOWO- POMIDOROWYM 30 ZŁ 

    DODATKI:

    DAL SOUP: ZUPA Z SOCZEEICY W STYLU INDYJSKIM/ LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: rRYŻ BASMATI 

     

  • Wtorek
    15.10.2019 GODZ. 12:30 - 16:00

    GREEN CURRY VEGETABLES /WARZYWA W ZIELONYM CURRY20 ZŁ 

    BUTTER CHICKEN BONELLESSKURCZAK Z PUECA TANDOOR W SOSIE POMIDOROWO- SMIETANOWYM/20 ZŁ 

    LAMB ACHARI BARANINA W MASLANYM SOSIE CURRY  Z MARYNATA MANGO / 30 ZŁ 

    DODATKI: 

    SWEET&SOUR SOUP /ZUPA SLODKO- KWASNA WARZYWNA/ LUB SUROWKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Środa
    16.10.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    PANEER SPINACH  SER INDYJSKI W SOSIE SZPINAKOWYM20 ZŁ 

    CHICKEN JALFAZI KURCZAK W SOSIE CURRY Z WARZYWAMI20 ZŁ 

    LAMB JALFRAZI BARANINA W SOSIE CURRY Z WARZYWAMI 30 ZŁ 

     

    DODATKI: 

    TOMATO SOUP-ZUPA POMIDOROWA Z GRZANKAMI W STYLU INDYJSKIMLUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Czwartek
    17.10.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    SHAHI PANEER : SER INDYJSKI W ŁAGODNYM SOSIE Z ORZESZKOW NERKOWCA/20 ZŁ 

    CHICKEN KADAI KURCZAK Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY/20 ZŁ 

    LAMB KADAI BARANINA Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY/ 30 ZŁ 

     

    DODATKI:

    DAL SOUP/ ZUPA Z SOCZEWICY W STYLU INDYJSKIM LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Piątek
    18.10.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    BALTI VEGETABLES WARZYWA W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWEGO, CZOSNKU, IMBIRU, CEBULI I POMODOROW 20 ZŁ 

    CHICKEN MASALA KURCZAK W SOSIE KREMOWYM CURRY20 ZŁ 

    LAMB MASALA BARANINA W SOSIE KREMOWYM CURRY 30 ZŁ 

     

    ORAZ:

    ZUCCHINI SOUP- ZUPA Z CUKINIA I MLEKIEM KOKOSOWYM  LUB SAŁATKA 

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI