Restauracja Arti
  • Poniedziałek
    04.11.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    VEGETABLES KADAI : WARZYWA Z PAPRYKĄ, IMBIREM, CEBULĄ W SOSIE CURRY /22 ZŁ 

    CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA KURCZAK W SOSIE KREMOWO- POMIDOROWYM 25 ZŁ 

    LAMB TIKKA BUTTER MASALA BARANINA W SOSIE KREMOWO- POMIDOROWYM 32 ZŁ 

    DODATKI:

    DAL SOUP: ZUPA Z SOCZEWICY W STYLU INDYJSKIM/ LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Wtorek
    12.11.2019 GODZ. 12:30 - 16:00

    Green curry vegetables / WARZYWA W ZIELONYM CURRY 22 ZŁ 

    BUTTER CHICKEN BONELESS KURCZAK Z PIECA TANDOOR W SOSIE SMIETANOWI- POMIDOROWYM /25 ZŁ 

    LAMB ACHARI BARANINA W SOSIE CURRY Z MARYNATA MANGO/  32 ZŁ 

    DODATKI: 

    ZUCCHINI SOUP /ZUPA SLODKO-KWASNA Z WARZYWAMI LUB SUROWKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Środa
    13.11.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    PANEER SPUNACH SER INDYJSKI W SOSIE SZPINAKOWYM 22 ZŁ 

    CHICKEN JALFREZI KURCZAK W SOSIE CURRY Z WARZYWAMI 25 ZŁ 

    LAMB JALDREZI BARANINA W SOSIE CURRY Z WARZYWAMI 32 ZŁ

    DODATKI: 

    TOMATO SOUP-ZUPA POMIDOROWA W STYLU INDYJSKUM LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Czwartek
    14.11.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    SHAHI PANEER : SER INDYJSKI W ŁAGODNYM SOSIE Z ORZESZKOW NERKOWCA/22 ZŁ 

    CHICKEN KADAI KURCZAK Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY/25 ZŁ 

    LAMB KADAI BARANINA Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY/ 32 ZŁ 

     

    DODATKI:

    DAL SOUP/ ZUPA Z SOCZEWICY W STYLU INDYJSKIM LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Piątek
    15.11.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    BALTI VEGETABLES  WARZYWA W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWEGO, CZISNKU, IMBIRU, CEBULI I POMIDOROW  22ZŁ 

    CHICKEN MASALA KURCZAK W KREMOWYM SOSIE CURRY  25 ZŁ 

    LAMB MASALA BARANINA W KREMOWYM SOSIE CURRY 32 ZŁ 

     

    ORAZ:

    ZUCCHINI SOUP- ZUPA POMIDOROWA Z CUKINIA I MLECZKIEM KOKOSOWYM  LUB SAŁATKA 

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI