Restauracja Arti
  • Poniedziałek
    21 STYCZNIA GODZ. 11:30 - 16:00

    PANEER KADAI: SER W SOSIE CURRY /20 ZŁ 

    COCONUT CHICKEN CURRY: KURCZAK W SOSIE KOKOSOWYM/20 ZŁ 

    LAMB VINDALOO: BARANINA W OSTRYM SOSIE CURRY/ 30 ZŁ 

    DODATKI:

    BROCCULI SOUP: ZUPA Z BROKUŁAMIW STYLU INDYJSKIM / LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Wtorek
    22 STYCZNIA GODZ. 11:30 - 16:00

    GREEN CURRY VEGETABLES: WARZYWA W ZIELONYM CURRY Z MLECZKIEM KOKOSWYM /20 ZŁ 

    BUTTER CHICKEN : KURCZAK Z PIECA TANDOOR W SOSIE ŚMIETANOWO- POMIDOROWYM /20 ZŁ 

    LAMB ACHARI: BARANINA Z MARYNATĄ MANGO W SOSIE CURRY/ 30 ZŁ 

     

    DODATKI: 

    SWEET AND SOUER VEGETABLES  SOUP:  ZUPA SŁODKO- KWAŚNA Z WARZYWAMI / LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Środa
    23 STYCZNIA GODZ. 11:30 - 16:00

    PANEER SPINACH: SER INDYJSKI W SOSIE SZPINAKOWYM /20 ZŁ 

    CHICKEN JALFREZI: KURCZAK Z WARZYWAMI W SOSIE CURRY /20 ZŁ 

    LAMB JALFREZI: BARANINA Z WARZYWAMI W SOSIE / 30 ZŁ 

     

    DODATKI: 

    TOMATO SOUP: ZUPA POMIDOROWA W STYLU INDYJSKIM Z GRZANKAMI / LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Czwartek
    24 STYCZNIA GODZ. 11:30 - 16:00

    SHAHI PANEER: SER INDYJSKI W ŁAGODNYM SOSIE Z ORZESZKÓW NERKOWCA I MIGDAŁÓW /20 ZŁ 

    CHICKEN KADAI: KURCZAK Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY /20 ZŁ 

    LAMB KADAI: BARANINA Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY/ 30 ZŁ 

     

    DODATKI: 

    DAL SOUP:  ZUPA Z SOCZEWICY W STYLU INDYJSKIM / LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Piątek
    25 STYCZNIA GODZ. 11:30 - 16:00

    BALTI VEGETABLESI: WARZYWA W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWGO CZOSNKU, IMBIRU, CEBULI I POMIDORÓW /20 ZŁ 

    CHICKEN MASALA: KURCZAK W SOSIE KREMOWYM CURRY /20 ZŁ 

    LAMB MASALA: BARANINA W SOSIE KREMOWYM CURRY/ 30 ZŁ 

     

    DODATKI: 

    ZUCCHINI SOUP:  ZUPA Z CUKINIĄ I MLECZKIEM KOKOSWYM/ LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Nowa strona (5)

  • Nowa strona (6)

  • Nowa strona (7)