Restauracja Arti
  • Poniedziałek
    24.02.2020 GODZ. 11:30 - 16:00

    VEGETABLES KADAI: WARZYWA Z PAPRYKĄ, IMBIREM, CEBULĄ W SOSIE CURRY /22 ZŁ 

    CHICKEN TIKKA BUTTER MASALA KURCZAK W SOSIE KREMOWO- POMIDOROWYM25 ZŁ 

    LAMB TIKKA BUTTER MASALA: BARANINA W SOSIE KREMOWO- POMIDOROWYM 32 ZŁ 

    DODATKI:

    BROCCOULI SOUP: ZUPA  Z SOCZEWICA W STYLU INDYJSKIM/ LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Wtorek
    25.02.2020 GODZ. 11:30 - 16:00

    BALTI PANEER SER PANEER W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWEGO, CZOSNKU, IMBIRU, CEBULI I POMODOROW 22 ZŁ 

    CHICKEN ROGANI KURCZAK W MASLANYM SOSIE CURRY /25 ZŁ 

    LAMB ROGANI BARANINA W MASLANYM SOSIE CURRY 32 ZŁ 

     

    DODATKI: 

    ZUCCHINI SOUP /ZUPA Z CUKINIA I MLECZKIEM KOKOSWYM LUB SUROWKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Środa
    19.02.2020 GODZ. 11:30 - 16:00

    PANEER SPINACH SER INDYJSKI W SOSIE SZPINAKOWYM/ 22 ZŁ 

    CHICKEN JALFREZI KURCZAK W SOSIE CURRY Z WARZYWAMI/ 25 ZŁ 

    LAMB JALFREZI BARANINA W SOSIE CURRY Z WARZYWAMI/  32 

    DODATKI: 

    TOMATO SOUP/ ZUPA POMIDOROWA Z GRZANKAMI W STYLU INDYJSKIM LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Czwartek
    20.02.2020 GODZ. 11:30 - 16:00

    SHAHI PANEER : SER INDYJSKI W ŁAGODNYM SOSIE Z MIELONYCH ORZESZKOW NERKOWCA  22 ZŁ 

    CHICKEN KADAI: KURCZAK Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY 25 ZŁ 

    LAMB KADAI: BARANINA Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY 32 ZŁ 

     

    DODATKI: 

    DALSOUP/ ZUPA Z SPCZEWICY W STYLU INDYJSKIMLUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Piątek
    21.02.2020 GODZ. 11:30 - 16:00

    BALTI VEGETABLES MIESZANE WARZYWA W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWEGO,  IMBIRU , CZOSNKU,  CEBULI I POMIDOROW 22 ZŁ 

    CHICKEN MASALA KURCZAK W SOSIE KREMOWYM CURRY  / 25 ZŁ 

    LAMB MASALA BARANINA W SOSIE KREMOWYM CURRY/32 ZŁ 

     

    ZUCCHINI SOUP / ZUPA Z CUKINIA I MLECZKIEM KOKOSOWYM OR SALAD

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI