Restauracja Arti
  • Poniedziałek
    13.09.2021 GODZ. 11:30 - 16:00

    PANEER KADAI: SER INDYJSKIZ PAPRYKĄ, IMBIREM, CEBULĄ W SOSIE CURRY/22 ZŁ 

    CHICKEN COCONUT CURRY KURCZAK W SOSIE KOKOSOWYM CURRY 25 ZŁ 

    LAMB VINDALOO BARANINA W SOSIE OSTRYM CURRY 32 ZL

    DODATKI:

    BROCCOULI SOUP: ZUPA  Z BROKUŁAMI W STYLU INDYJSKIM/ LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Wtorek
    06.09.2021 GODZ. 11:30 - 16:00

    BALTI PANEER SER PANEER W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWEGO, CZOSNKU, IMBIRU, CEBULI I POMIDORÓW 22 ZL

     CHICKEN ROGANI KURCZAK W SOSIEASLANYM.CURRY 25 ZŁ

    LAMB ROGANI BARANINA W MASLANYM SOSIE CURRY 32 ZŁ

    DODATKI: 

    ZUPA ZCUKINIAIMLEKIEMKOKOSOWYM/ LUB SUROWKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Środa
    22.09.2021 GODZ. 11:30 - 16:00

    PANEER TIKKA BUTTER MASALASER INDYJSKI W SOSIE KREMOWO - POMIDOROWYM 22ZŁ

    CHICKEN METHI KURCZAK W SOSIE CURRY Z LUSMI SUSZONEJ KOZIERADKI 25 ZŁ 

    LAMB SPINACH BARANINA W SOSIE SZPINAKOWYM 32 ZL

     

    ZUPA ISTRO- KWASNA Z WARZYWAMILUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Czwartek
    16.09.2021 GODZ. 11:30 - 16:00

    SHAHI PANEER  : SER INDYJSKI W ŁAGODNYM SOSIE Z ORZESZKOW NERKOWCA22 ZŁ 

    CHICKEN KADAI KURCZAK Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY 25 ZŁ 

    LAMB KADAI BARANINA Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY 32 ZL

     

    DODATKI: 

    DAL SOUP/ ZUPA  Z SOCZEWICY W STYLU INDYJSKIM LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Piątek
    24.09.2021 GODZ. 11:30 - 16:00

    ALOO GOBHI KALAFIOR Z ZIEMNIAKAMI, POMIDOREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY 

    CHICKEN  BALTIKURCZAK W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWEGO, CZOSNKU, IMBIRU, CEBULI I POMIDORÓW 25zl

    LAMB  BALTI BARANINA  W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWEGO, CZOSNKU, IMBIRU, CEBULI I POMIDORÓW 32ZŁ 

     

    ZUPA POMIDOROWA Z GRZAMKAMO W STYLU INDYJSKIM  SALAD

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI