Restauracja Arti
  • Poniedziałek
    24 CZERWIEC GODZ. 11:30 - 16:00

    PANEER KADAI : SER INDYJSKI Z PAPRYKĄ, IMBIREM, CEBULĄ W SOSIE CURRY /20 ZŁ 

    CHICKEN COCONUT CURRY KURCZAK  W SOSIE KOKOSOWYM CURRY/20 ZŁ 

    LAMB VINDALOO BARANINA W SOSIE OSTRYM CURRY/ 30 ZŁ 

    DODATKI:

    BROCCULI SOUP: ZUPA KREMOWA Z BROKULAMI W STYLU INDYJSKIM / LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Wtorek
    18.06.2019 GODZ. 12:30 - 16:00

    BALTI PANEER : SER INDYJSKI W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWEGO, CZOSNKU, IMBIRU, CEBULI I POMIDOROW /20 ZŁ 

    CHICKEN ROGANI : KURCZAK W MAŚLANYM SOSIE CURRY/20 ZŁ 

    ROGANJOSH:  BARANINA W MAŚLANYM SOSIE CURRY / 30 ZŁ 

     

    DODATKI: 

    ZUCCHINI SOUP /ZUPA Z CUKINIA I MLEKIEM KOKOSOWYM /LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

     

  • Środa
    19.06.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    PANEER TIKKA BUTTER MASALA SER INDYJSKI W SOSIE KTEMOWO- POMODOROWYM/20 ZŁ 

    CHICKEN SPINACH KURCZAK W SOSIE SZPINAKOWYM /20 ZŁ 

    LAMB SPINACH  BARANINA W SOSIE SZPINAKOWYM/ 30 ZŁ 

     

    DODATKI: 

     HOT AND SOUR VEGETABLES SOUP: ZUPA OSTRO- KWASNA Z WARZYWAMI LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Czwartek
    13.06.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    SHAHI PANEER : SER INDYJSKI W ŁAGODNYM SOSIE Z MIELONYCH ORZESZKOW NERKOWCA/20 ZŁ 

    CHICKEN KADAI: KURCZAK Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY/20 ZŁ 

    LAMB KADAI BARANINA Z PAPRYKĄ, IMBIREM I CEBULĄ W SOSIE CURRY/ 30 ZŁ 

     

    DODATKI: 

    DAL SOUP /ZUPA Z SOCZEWICY/ LUB SAŁATKA

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI 

  • Piątek
    14.06.2019 GODZ. 11:30 - 16:00

    BALTI VEGETABLES WARZYWA W SOSIE Z ZIARNA MUSZTARDOWEGO, CZODNKU, IMBIRU, CEBULI I POMIDOROW/20 ZŁ 

    CHICKEN MASALA KURCZAK W SOSIE KREMOWYM CURRY/20 ZŁ 

    LAMB MASALA BARANINA W SOSIE KREMOWYM CURRY/ 30 ZŁ 

     

    ZUCCHINI SOUP:  ZUPA Z CUKINIA I MLEKIEM KOKOSOWYM/ LUB SAŁATKA Z ANANASEM

    BUTTER NAAN: PLACEK PSZENNY Z MASŁEM 

    RICE: RYŻ BASMATI